Longevity

CellPower - moleculaire waterstof technologie

CellPower de nieuwe moleculaire waterstof technologie van LumiVitae


Als holistisch wellness coach heb ik een grote passie voor longevity.

Om ons fysieke, mentale en emotionele welzijn te kunnen optimaliseren, is het van belang om stress en inflammatie, die rechtstreeks verband houden met versnelde veroudering en verschillende ziekten, tot een minimum te beperken.

Alles waarmee je een connectie maakt, is een vorm van voeding.
Het eten en drinken dat in je lichaam komt, je levensstijl, je omgeving, je gedachten en emoties, de mensen waarmee je je omringt en de informatie die je tot je neemt. 
Alles helpt je ofwel om dichter bij het leven te komen dat je wilt leven, of het vergroot de kloof tussen jou en dat leven.

De meerderheid van mijn cliënten komt bij mij met stressgerelateerde klachten zoals slaapproblemen, gebrek aan energie en onrust.
We beginnen met het balanceren van hun zenuwstelsel en hormonen, zodat ze uit de overlevingsmodus kunnen komen waarin hun lichaam vaak al lange tijd verkeert. Vervolgens richten we ons op het herstel en het creëren van stabiele vitaliteit.

Door het aanpassen van dieet en levensstijl is veel mogelijk.
Wanneer iemand echter gedehydrateerd is, wat altijd het geval is bij langdurige stress, zal geen van de behandelingen effectief zijn, totdat we eerst de hydratatie terug in balans brengen.

Chronische stress > dehydratie > inflammatie: de hoofdoorzaak van vrijwel elke ziekte.


Toen ik kennis maakte met CellPower, een nieuwe technologie die moleculaire waterstof in water genereert voor cellulaire hydratatie, voelde ik meteen een sterke resonantie.

Er zijn meer dan 2000 wetenschappelijke onderzoeken gedaan naar de gezondheidsvoordelen van moleculaire waterstof waaronder DNA en RNA bescherming en herstel, bevordering van cognitieve functies, inflammatie herstel, verbetering van atletische performance en anti-aging.

LumiVitae die het apparaat heeft ontwikkeld, combineert wetenschap met holistisch welzijn in een innovatief product dat ook frequentie functies heeft voor o.a. herstel en energie. 
Het is momenteel het meest hoogwaardige draagbare moleculaire waterstof apparaat op de markt en wordt door experts op het gebied van water aanbevolen zoals Dr. Tyler LeBaron van het Molecular Hydrogen Institute.  

De CellPower heeft het vermogen om de moleculaire waterstof voor minstens twee uur in hoge hoeveelheid te behouden en er kan water tot een temperatuur van 100°C. in.


CellPower de moleculaire waterstof fles van LumiVitae


Als partner van LumiVitae vertel ik je graag meer over wat dit water voor je kan doen.

Lees hieronder verder over de invloed van moleculaire waterstofwater op je gezondheid of bezoek LumiVitae’s website voor meer informatie.


 

Het belang van water

Water is essentieel voor al het leven op aarde.
We bestaan voor minstens 60% uit water. Onze longen bevatten 83% water, onze hersenen en ons hart 73%, spieren en nieren 79%, huid 64%, botten 31% en onze cellen maar liefst 99%.

Water is onlosmakelijk verbonden met alle belangrijke lichaamsfuncties, zoals het leveren van zuurstof door het hele lichaam, het vervoeren van essentiële voedingsstoffen naar alle cellen, het helpen afvoeren van afvalstoffen, het helpen metaboliseren van voedsel, het reguleren van lichaamstemperatuur, het helpen van onze hersenen bij het produceren van hormonen, het soepel houden van gewrichten enz.

Tegenwoordig zijn maar liefst 2 op de 3 mensen chronisch uitgedroogd, meestal zonder dit te weten.
Door de afname van de kwaliteit van ons drinkwater en andere factoren die tot dehydratie leiden, zoals regelmatige stress die velen van ons ervaren, is dehydratie een veelvoorkomend verschijnsel geworden.
Ons lichaam raakt gewend aan chronische uitdroging, omdat het dorstcentrum in onze hersenen ons niet meer vertelt dat we gedehydrateerd zijn.

De oplossing is niet om meer water te drinken, maar om de kwaliteit van het water dat we drinken te verhogen, zodat het ons de hydratatie en voedingsstoffen kan geven die we nodig hebben.


Middels levend bloed analyse is het bloed getest van mensen voor en na het drinken van het CellPower water en live op de microscoop is te zien wat er gebeurt met de bloedcellen. Van dehydratie en inflammatie naar gehydrateerd bloedcellen.
Toni Dicks, degene die het bloed afneemt, vertelt dat het normaal gesproken zo'n 3 maanden van dieet- en leeftstijlveranderingen duurt voor haar clienten om zo'n resultaat te bereiken.

De video is hier te bekijken en rond minuut 25 beginnen de voor- en nabeelden. 

 

LumiVitae moleculaire waterstof CellPower waterfles voor hydratatie

Voor het drinken van moleculair waterstof water uit de LumiVitae waterfles: uitdroging en inflammatie.

 

LumiVitae cellulaire hydratatie met moleculaire waterstof

Na het drinken van moleculair waterstof water uit de LumiVitae waterfles: gehydrateerde bloedcellen.

 LumiVitae moleculaire waterstof CellPower waterfles


Copyright LumiVitae en Toni Dicks


Water voor een optimale gezondheid is levend, licht gemineraliseerd en geëlektrificeerd. De beste keuze is natuurlijk bronwater met een pH van 4,2 - 6,2 en een laag TDS-gehalte (Total Dissolved Solids) tussen de 20 en 60. 

Helaas heeft niet iedereen toegang tot vers bronwater en is het water dat we drinken vaak van slechte kwaliteit.
Het meeste kraanwater bevat veel TDS met sporen van chemicaliën, fluoride, medicijnresten, lood uit oude leidingen, hormonen, pesticiden enz.
Ik heb met een TDS meter mijn kraanwater en bronwater gemeten: het kraanwater bevatte 239 TDS en bronwater 17 TDS.
Zelfs als dit kleine en “veilige” hoeveelheden zijn, is het een overweging of dit iets is dat je dagelijks in je lichaam wilt hebben.

Sinds een paar jaar gebruik ik een waterfilter voor kraanwater en verschillende dingen om de kwaliteit ervan te verbeteren.
Tegenwoordig drink ik bijna alleen nog maar bronwater dat ik in mijn CellPower apparaat activeer. 


Molecular hydrogen water van LumiVitae moleculaire waterstof


Moleculaire waterstof 

Moleculaire waterstof is het kleinste element ter wereld en kan door elke barrière in ons lichaam heen en ons bloed, onze cellen, onze hersenen, ons cardiovasculaire systeem, ons voortplantingsstelsel, etc. binnendringen.

Naast dat het een cruciale rol speelt bij het leveren van hydraterende eigenschappen aan water, is het rijk aan antioxidanten en neutraliseert het vrije radicalen zoals hydroxyl.
Doordat het zo klein is, is het mogelijk de meest efficiënte antioxidant ter wereld omdat het kan doordringen tot de mitochondriën, de energiecentra van cellen.

Het ondersteunt o.a. ook de productie van glutathion, een antioxidant met krachtige anti-aging eigenschappen.Enkele van de eigenschappen van moleculair waterstof water zijn:

• ontstekingsremmend

• verhoogt de cellulaire stofwisseling

• antioxidant effect

• ondersteunt het immuunsysteem

• anti-aging 

• stimuleert de cognitieve functies van de hersenen

• vermindert spiervermoeidheid

• verlicht allergieën

• verbetert de antioxidanten van het lichaam 

• beschermt DNA en RNA

• beschermt de mitochondriën 

• verhoogt de energie- of ATP-productieVeroudering

Veroudering is het resultaat van een combinatie van omgevings-, genetische en epigenetische factoren. 
Ouder worden is een natuurlijk onderdeel van onze levenscyclus en is in essentie iets moois als het op een gebalanceerde manier gebeurt.
En dat kan, want we hebben veel invloed op de manier en snelheid van het verouderen.


Enkele van de belangrijkste oorzaken van veroudering zijn:

- Oxidatieve stress veroorzaakt door vrije radicalen, overmatige ROS (reactieve zuurstofsoorten) en mitochondriale veroudering die leiden tot DNA-schade en versnelde veroudering.
Bron 1 en Bron 2.


- Senescente cellen zijn cellen die hun vermogen om zich te vermenigvuldigen hebben verloren, maar ze blijven wel in ons lichaam achter. Ze geven chemicaliën vrij die onze stamcellen uitputten en dragen bij aan chronische ontstekingen.
Bron 1 en Bron 2.


- Chronische inflammatie leidt tot weefseldegeneratie en versnelde veroudering.
Ziekten gerelateerd aan chronische inflammatie zijn tegenwoordig de belangrijkste doodsoorzaak ter wereld, waarbij meer dan 50% van alle sterfgevallen te wijten is aan ontstekingsgerelateerde ziekten.
Bron 1 en Bron 2.


- Telomeren beschermen de integriteit van ons DNA. Elke keer dat een cel zich deelt en met de leeftijd wordt de telomeer korter. Uiteindelijk wordt de cel zo kort dat hij zich niet meer kan delen en sterft deze.
Bron.


- NAD+ is een co-enzym dat betrokken is bij metabolische processen, de afname ervan draagt bij aan veroudering.
Bron.


Met de groeiende kennis die we tot onze beschikking hebben over longevity, hebben we de mogelijkheid om de manier waarop we ouder worden opnieuw te definiëren. Op een natuurlijke, holistische manier met wetenschappelijke basis.

Moleculaire waterstof heeft hierin een veelbelovende functie en kan op verschillende manieren het verouderingsproces helpen te vertragen:Vermindering van oxidatieve stress

Moleculaire waterstof heeft ontstekingsremmende eigenschappen en kan oxidatieve stress verminderen.
Bron 1 en Bron 2.Vermindering van DNA-schade

Moleculaire waterstof heeft het vermogen om DNA-schade te verminderen en voortijdige cellulaire veroudering te voorkomen.
Bron.


Onderhoud van NAD+ niveaus

Moleculaire waterstof helpt cellen te beschermen tegen schade die leidt tot een verlaging van de NAD+ niveaus en houdt de sirtuin-activiteit of levensduurgenen in stand.
Dit kan de cellulaire stressreactie wijzigen en bevordert het behoud van weefselhomeostase.
Bron.


Telomerase optimalisatie 

Moleculaire waterstof kan de telomerase-activiteit verhogen en telomeren beschermen tegen afbraak.
Bron
 1 en Bron 2

 

CellPower moleculaire waterstof moleculair hydrogen technologie van LumiVitae


CellPower moleculaire waterstof waterfles 

De CellPower waterfles is ontwikkeld door Nuno Nina, die meer dan 70.000 cliënten heeft geholpen in zijn klinieken in Portugal.
Het apparaat was in eerste instantie ontwikkeld voor zijn cliënten. Allen bleken namelijk chronisch gedehydrateerd te zijn, al dronken de meesten dagelijks liters water. Door het grote succes bij de behandelingen met het moleculaire waterstof water is besloten om het product ook op de markt te brengen. 

Deze technologie is het eerste draagbare apparaat dat aangetoond de hoogst mogelijke hoeveelheid bio-beschikbare moleculaire waterstof kan produceren en vasthouden.
Wat houdt dit in? Dit molecuul verdwijnt van nature heel snel. Hierdoor bevatten de meeste waterstofflessen en -supplementen op de markt slechts minimale hoeveelheden moleculaire waterstof die onvoldoende zijn voor therapeutische doeleinden.
Deze producten zijn daarnaast vaak van goedkope materialen gemaakt en wordt er een te hoog voltage gebruikt waardoor er zware metalen en chemicaliën in het water lekken.

LumiVitae gebruikt uitsluitend materialen van hoogwaardige kwaliteit samen met het juiste voltage voor een ​​schoon, veilig en effectief proces. Hierdoor kan de productie van puur waterstofrijk water zonder de aanwezigheid van ongewenste bijproducten worden gegarandeerd.

Tijdens het testen werd het drinkwater van LumiVitae vergeleken met een andere waterfles die dezelfde resultaten belooft.
Het water van die fles werd na de test geel met stukjes op de bodem.

Deze test is terug te zien in de FLOW collaborative course; een collectie van lezingen en workshops van experts op het gebied van de wetenschap, longevity en spiritualiteit van water.

 

Doe dus goed onderzoek voordat je iets aanschaft, je betaalt voor de kwaliteit die je krijgt en dit is essentieel als het aankomt op je gezondheid.
CellPower kenmerken

De CellPower waterfles heeft de volgende functionaliteit:

- 3 cycli voor het produceren van moleculaire waterstof, af te stemmen op het tijdstip van de dag en je persoonlijke behoeften

- 3 opties om je water te activeren met frequenties: energie, herstel of zonnevitaliteit

- er kan water gebruikt worden tot 100°C

- magneten in de basis die het magnetische veld van de aarde nabootsen

- opties voor chromotherapie of kleurtherapie

- draagbaar, lichtgewicht, water- en breukbestendig, gemaakt van hoogwaardige non-toxische materialen zoals BPA-vrij Triton

- houdt de pH van het water onveranderd

- opladen via USB-C kabel en wireless charging padHet drinken van het juiste water is een van de meest simpele en toegankelijke manieren om je welzijn in korte tijd te transformeren. Moleculaire waterstof speelt hier een prominente rol bij en je zult er de komende tijd steeds meer over horen.

 

Ik hoop dat deze informatie nuttig is geweest en je heeft geïnspireerd om meer te leren over moleculair waterstofwater.
Je kunt meer informatie vinden op de LumiVitae website.

Als partner van LumiVitae ontvangt High Vibeology commissie als je een product aanschaft.