High Vibeology adaptogenen founder Erika Broz

DE FOUNDER

Ik ben Erika en ik heb met veel liefde in 2019 High Vibeology gecreëerd: een Amsterdamse holistische wellness & beauty brand met blends van medicinale paddenstoelen en adaptogene kruiden.

Mijn grote passie is welzijn en ik geloof enorm in de kracht van de natuur.

25 jaar geleden kwam ik bij een arts in Traditionele Chinese Geneeskunde omdat ik sinds mijn geboorte chronisch eczeem en allergiën had.
Ik had al van alles geprobeerd zonder resultaat. Reguliere artsen gaven me hormoonzalf en zeiden dat ik ermee moest leren leven, maar ik wist dat ik kon genezen.
Door verandering van mijn voeding en leefstijl, kruiden waaronder adaptogenen en acupunctuur verdwenen na een tijd alle symptomen. 

Ik werd me bewust van de verschillende dingen die ons welzijn beïnvloeden; voeding, cosmetica, onze gedachten, emoties, omgeving, stress en alles waarmee we een connectie maken.

Holistisch coach Erika Broz heeft de adaptogenen brand High Vibeology opgericht

HOLISTISCH LEVEN

Ik geloof sterk in de connectie tussen lichaam en geest en benader alle aspecten vanuit een holistisch perspectief.

Als holistisch wellness coach en kruidengeneeskundige gespecialiseerd in adaptogenen begeleid ik mensen om zich optimaal te voelen en dit in hun lichaam, geest en schoonheid gereflecteerd te zien.
Ik richt me hierbij in het bijzonder op voeding die de darm-brein connectie, hormoonhuishouding en longevity bevordert, kruidengeneeskunde en positieve leefstijl gewoontes waaronder het minimaliseren van stress.

Wil je meer weten over wat ik voor jou kan betekenen? Kijk dan hier.

Fijn dat je er bent en ik hoop dat je hier veel inspiratie vindt!

Liefs,
Erika