Longevity

CellPower van LumiVitae - moleculaire waterstof fles

Moleculaire waterstof LumiVitae CellPower waterfles
Als holistisch wellness coach en founder van High Vibeology heb ik een grote passie voor longevity.

Alles waarmee je een connectie maakt, is een vorm van voeding.
Niet alleen je eten en drinken maar ook je levensstijl, je omgeving, je gedachten en emoties, de mensen waarmee je je omringt en de informatie die je tot je neemt. 
Alles helpt je ofwel om dichter bij het leven te komen dat je wilt leven, of het vergroot de kloof tussen jou en dat leven.

Om ons fysieke, mentale en emotionele welzijn te kunnen optimaliseren, is het essentieel om langdurige stress die bijdraagt aan versnelde veroudering en verschillende ziekten, zoveel mogelijk te beperken.

De meerderheid van mijn cliënten komt bij mij met stressgerelateerde klachten zoals slaapproblemen, gebrek aan energie en onrust.
We beginnen met het terug in balans brengen van hun zenuwstelsel en hormonen, zodat ze uit de overlevingsmodus kunnen komen waarin hun lichaam vaak al lange tijd verkeert. Vervolgens richten we ons op het herstel en het creëren van stabiele vitaliteit.

Door het aanpassen van dieet en levensstijl is veel mogelijk.
Wanneer iemand echter gedehydrateerd is, wat eigenlijk altijd het geval is bij langdurige stress, zal geen van de behandelingen echt effectief zijn, totdat we eerst de hydratatie terug in balans brengen.

Chronische stress > dehydratie > inflammatie: de hoofdoorzaak van vrijwel elke ziekte.


Toen ik kennis maakte met moleculaire waterstof door de CellPower fles van LumiVitae, voelde ik meteen een sterke resonantie.


Er zijn meer dan 2000 wetenschappelijke onderzoeken gedaan naar de gezondheidsvoordelen van moleculaire waterstof waaronder DNA en RNA bescherming en herstel, bevordering van cognitieve functies, inflammatie herstel, verbetering van atletische performance en anti-aging.

Het is de meest efficiënte antioxidant; omdat het het kleinste molecuul op aarde is kan hij door elke barrière doordringen.  

 

 

Moleculaire waterstof draagbare generator CellPower waterfles van LumiVitae 

Het belang van water

Water is essentieel voor al het leven op aarde.
We bestaan voor minstens 60% uit water. Onze longen bevatten 83% water, onze hersenen en ons hart 73%, spieren en nieren 79%, huid 64%, botten 31% en onze cellen maar liefst 99%.

Water is onlosmakelijk verbonden met alle belangrijke lichaamsfuncties, zoals het leveren van zuurstof door het hele lichaam, het vervoeren van essentiële voedingsstoffen naar alle cellen, het helpen afvoeren van afvalstoffen, het helpen metaboliseren van voedsel, het reguleren van lichaamstemperatuur, het helpen van onze hersenen bij het produceren van hormonen, het soepel houden van gewrichten enz.

Minstens 2 op de 3 mensen zijn tegenwoordig chronisch gedehydreerd, vaak zonder dit te weten.
Door de afname van de kwaliteit van ons drinkwater en andere factoren die tot dehydratie leiden, zoals regelmatige stress komt dehydratie steeds vaker voor.
Ons lichaam raakt daarbij gewend aan chronische uitdroging, omdat het dorstcentrum in onze hersenen ons geen signalen meer stuurt.

De oplossing is niet om meer water te drinken, maar om de kwaliteit van het water dat we drinken te verhogen, zodat het ons de hydratatie en voedingsstoffen kan geven die we nodig hebben.


Middels levend bloed analyse is het bloed getest van mensen voor en na het drinken van het CellPower water en live op de microscoop is te zien wat er gebeurt met de bloedcellen. Van dehydratie en inflammatie naar gehydrateerde bloedcellen.
Toni Dicks, degene die het bloed afneemt, vertelt dat het normaal gesproken drie maanden van dieet- en leeftstijlveranderingen duurt voor haar clienten om zo'n resultaat te bereiken.

Je kunt hier een samenvatting bekijken van de voor en nabeelden.

 

LumiVitae moleculaire waterstof CellPower waterfles

Voor het drinken van moleculair waterstof water uit de LumiVitae waterfles: uitdroging en inflammatie.

 

LumiVitae cellulaire hydratatie met moleculaire waterstof waterfles

Na het drinken van moleculair waterstof water uit de LumiVitae waterfles: gehydrateerde bloedcellen.

 LumiVitae moleculaire waterstof CellPower waterfles
Moleculaire waterstof 

Moleculaire waterstof is het kleinste element ter wereld. Het kan door elke barrière in ons lichaam heen en ons bloed, onze cellen, onze hersenen, ons cardiovasculaire systeem, ons voortplantingsstelsel, etc. binnendringen.

Naast dat het een cruciale rol speelt bij het leveren van hydraterende eigenschappen aan water, is het rijk aan antioxidanten en neutraliseert het vrije radicalen zoals hydroxyl.
Doordat het zo klein is, is het de meest efficiënte antioxidant ter wereld omdat het kan doordringen tot in de mitochondriën, de energiecentra van cellen.

Het ondersteunt o.a. ook de productie van glutathion, een antioxidant met krachtige anti-aging eigenschappen.Enkele van de eigenschappen van moleculair waterstof water zijn:

• ontstekingsremmend

• verhoogt de cellulaire stofwisseling

• antioxidant effect

• ondersteunt het immuunsysteem

• anti-aging 

• stimuleert de cognitieve functies van de hersenen

• vermindert spiervermoeidheid

• verlicht allergieën

• verbetert de antioxidanten van het lichaam 

• beschermt DNA en RNA

• beschermt de mitochondriën 

• verhoogt de energie- of ATP-productieMoleculaire waterstof fles LumiVitae moleculaire waterstof


Veroudering

Veroudering is het resultaat van een combinatie van omgevings-, genetische en epigenetische factoren. 
Ouder worden is een natuurlijk onderdeel van onze levenscyclus en is in essentie iets moois als het op een gebalanceerde manier gebeurt.
En dat kan, want we hebben veel invloed op de manier en snelheid van het verouderen.


Enkele van de belangrijkste oorzaken van veroudering zijn:

- Oxidatieve stress veroorzaakt door vrije radicalen, overmatige ROS (reactieve zuurstofsoorten) en mitochondriale veroudering die leiden tot DNA-schade en versnelde veroudering.
Bron 1 en Bron 2.


- Senescente cellen zijn cellen die hun vermogen om zich te vermenigvuldigen hebben verloren, maar ze blijven wel in ons lichaam achter. Ze geven chemicaliën vrij die onze stamcellen uitputten en dragen bij aan chronische ontstekingen.
Bron 1 en Bron 2.


- Chronische inflammatie leidt tot weefseldegeneratie en versnelde veroudering.
Ziekten gerelateerd aan chronische inflammatie zijn tegenwoordig de belangrijkste doodsoorzaak ter wereld, waarbij meer dan 50% van alle sterfgevallen te wijten is aan ontstekingsgerelateerde ziekten.
Bron 1 en Bron 2.


- Telomeren beschermen de integriteit van ons DNA. Elke keer dat een cel zich deelt en met de leeftijd wordt de telomeer korter. Uiteindelijk wordt de cel zo kort dat hij zich niet meer kan delen en sterft deze.
Bron.


- NAD+ is een co-enzym dat betrokken is bij metabolische processen, de afname ervan draagt bij aan veroudering.
Bron.


Met de groeiende kennis die we tot onze beschikking hebben over longevity, hebben we de mogelijkheid om de manier waarop we ouder worden opnieuw te definiëren. Op een natuurlijke, holistische manier met wetenschappelijke basis.

Moleculaire waterstof speelt hierbij een veelbelovende rol en kan op verschillende manieren het verouderingsproces helpen te vertragen:Vermindering van oxidatieve stress

Moleculaire waterstof heeft ontstekingsremmende eigenschappen en kan oxidatieve stress verminderen.
Bron 1 en Bron 2.Vermindering van DNA-schade

Moleculaire waterstof heeft het vermogen om DNA-schade te verminderen en voortijdige cellulaire veroudering te voorkomen.
Bron.


Onderhoud van NAD+ niveaus

Moleculaire waterstof helpt cellen te beschermen tegen schade die leidt tot een verlaging van de NAD+ niveaus en houdt de sirtuin-activiteit of levensduurgenen in stand.
Dit kan de cellulaire stressreactie wijzigen en bevordert het behoud van weefselhomeostase.
Bron.


Telomerase optimalisatie 

Moleculaire waterstof kan de telomerase-activiteit verhogen en telomeren beschermen tegen afbraak.
Bron
 1 en Bron 2

 

CellPower moleculaire waterstof waterfles van LumiVitaeCellPower moleculaire waterstof waterfles 

De CellPower waterfles is uitgevonden door Nuno Nina, die meer dan 70.000 mensen heeft geholpen in zijn klinieken in Portugal.
Het apparaat was in eerste instantie ontwikkeld voor zijn cliënten. Allen bleken chronisch gedehydrateerd te zijn, al dronken de meesten dagelijks liters water. 
Door het grote succes bij de behandelingen met het moleculaire waterstof water is besloten om het product ook op de markt te brengen. 

LumiVitae die de nieuwe CellPower technologie heeft ontwikkeld, combineert wetenschap met holistisch welzijn in een innovatief product dat tevens over frequentie functies beschikt voor o.a. herstel en energie. Het drinken van het juiste water is een van de meest simpele en toegankelijke manieren om je welzijn in korte tijd te transformeren. Moleculaire waterstof speelt hierbij een prominente rol.