I am glowing: I AM GLOWING!

Lilian op 1 februari 2021

Na een week gebruik van de I AM GLOWING merkte ik al het verschil. Mijn lippen zijn bijna niet meer droog en mijn huid een stuk meer egaal. Ik kreeg complimenten dat ik zo goed uit zie en het valt me echt op dat ik sinds het gebruik van de blend er wat stralender uitzie, meer uitgerust. Ik denk dat dit een hele bijzondere formule is!
Als het al zo veel goed doet voor mijn uiterlijk, dan ben ik heel blij om te weten hoeveel het voor mijn binnenkant zal doen. Ik kan dat echt gebruiken i.v.m. een helingsproces van mijn spijsvertering en darmen. Persoonlijk vind ik het ook erg lekker smaken; ik denk dat mijn lichaam de nutriënten heel graag wilt.


Wil je ook jouw ervaring delen en een review achterlaten voor de I am glowing adaptogenen? Dat kan hier