I am focused & I am energized: waanzinnig!

Jennifer op 16 december 2020

Een jaar geleden kennis gemaakt met deze schitterende producten én de onwijs lieve en gepassioneerde Erika.


Al enigszins bekend met adaptogenen, maar deze powerblends, wow!!

Wat een waanzinnige uitwerking heb ik ervaren. Een paar van mijn zeer vervelende klachten door de ziekte van Lyme zijn Brainfog, vermoeidheid, weinig energy, deze blend (en de I am energized) helpt mij op dagen dat ik daar last van heb vaak zo goed dat ik toch nog iets productiefs uit zo’n dag kan halen. Wat voor mij enorme winst is. Nu na weer een jaar hard werken en bijna dagelijks gebruik van de blends, kan ik zeggen dat ik minder tot geen last meer heb van de klachten en daar hebben deze blends waarschijnlijk ook een mega bijdrage in geleverd. Nu gebruik ik de blends nog steeds, en zijn ze helemaal meegenomen in mijn routines voor de daily high vibes✨

Absolute aanrader!
High Vibes, Big Love!


Wil je ook jouw ervaring delen en een review achterlaten voor de I am focused adaptogenen? Dat kan hier