I am focused & I am energized

Fleur op 31 mei 2021

De adaptogenen bevallen me heel goed! Ik heb de 'I am focused' blend besteld nadat ik een tijd geleden de 'I am energized' blend heb geprobeerd. Ik merkte dat die heel fijn was voor in de winter, om wat energieker te zijn. 
Door die positieve ervaring wilde ik nieuwe bestellen en toen zag ik dat er nu ook de 'I am focused' blend is. Aangezien ik aan het afstuderen ben vond ik die perfect aansluiten bij wat ik nodig heb. Wederom voelt het weer heel prettig en ben ik tevreden met het resultaat. Meestal doe ik het door mijn ontbijt, thee of warme melk heen. Zo'n 4/5 dagen in de week. 
Je maakt mooie producten en ik ben blij dat ik het gevonden heb!


Wil je ook jouw ervaring delen en een review achterlaten voor de I am focused adaptogenen? Dat kan hier