I am focused: nature's medicine

Sabine op 5 januari 2021

Ik was me een beetje aan het inlezen in adaptogenen maar nog niet echt wat mee gedaan totdat ik de lady behind deze brand ontmoette en zij mij er van alles over wist te vertellen met enorm veel passie en wijsheid. She is really dedicated en de liefde die proef je ook in de producten.


De pandemie got me all over the place en ik had even geen goede focus. Deze blend heeft mij echt doen laten RISEN! Ik stond zoveel beter in contact met mezelf, alles om me heen en had een enorm goede focus! Een klein theelepeltje met alleen maar natuurlijke producten kan zo ontzettend veel voor je doen. Natures Miracles met heel veel liefde van Erika ♥️✨


Wil je ook jouw ervaring delen en een review achterlaten voor de I am focused adaptogenen? Dat kan hier