I am focused: echt een aanrader!

Iris op 25 oktober 2020

Ik gebruik deze blend nu bijna een jaartje en ben er heel erg blij mee. Ik studeer zelf nog en gebruik het vaak als ik een volle studiedag heb.
Het helpt me enorm om te focussen op een hele bijzondere manier. Ik kan uren lang lezen en schrijven zonder afgeleid te worden. Daarnaast geeft het me ook een langdurige energieboost, net als een koffie maar dan blijft het een stuk langer en stabieler werken.

Deze combinatie is perfect om te focussen omdat het zowel de energie geeft om door de stof heen te komen en daarnaast merk ik heel duidelijk dat ik veel focus heb waardoor ik makkelijk verbanden kan leggen en helpt het me de stof snel te begrijpen.

Een half theelepeltje is voor mij genoeg op een dag omdat het erg krachtig werkt. Maar dit is natuurlijk iets waar je zelf mee kunt experimenteren. Echt een aanrader dus!

Wil je ook jouw ervaring delen en een review achterlaten voor de I am focused adaptogenen? Dat kan hier