I am focused: enorme concentratie

Aafke op 3 augustus 2020

Ik ben begonnen met de adaptogenen voor focus, en wat er gebeurde was echt.. bijzonder.⁠

De afgelopen jaren heb ik mezelf steeds teruggefloten om met mijn aandacht bij mijn studie (nu scriptie) te blijven. Maar de afgelopen weken werd ik zo diep in mijn concentratie gezogen dat ik mezelf juist moet dwingen om even dat werktelefoontje te plegen. ⁠

Herken je dat je soms het gevoel kan hebben alsof er een soort wolkje in je hoofd zit, dat je niet echt helder na kan denken? Ik had dat regelmatig, maar door het gebruik van adaptogenen is dat gevoel opeens weg en heeft plaatsgemaakt voor een krakende helderheid. Zo fijn!
⁠Ik ben superfan, dankjewel.


Wil je ook jouw ervaring delen en een review achterlaten voor de I am focused adaptogenen? Dat kan hier