I am calm: CALM

Lilian op 1 februari, 2021

Tijdens een week voor mijn menstruatie (psychisch PMDD en fysiek PMS) merk ik dat het mij echt helpt om me mentaal, emotioneel en fysiek stabieler & kalmer te voelen. Gewoon wat meer als mezelf. In tegenstelling tot bijvoorbeeld valeriaan of lavendel supplementen waar mijn bloeddruk te snel van daalt en waar ik dan duizelig van word (ik heb van nature al een wat lagere bloeddruk), word ik niet duizelig van de I AM CALM. Vanwege mijn lagere bloeddruk drink ik best wat zoethoutthee en ik heb gemerkt dat trouwens alle blends van deze site daar (voor mij) lekker mee combineren. Ik heb best wat jaren ervaring met verschillende adaptogenen en ik merk aan de directe werking en de uitwerking dat de kwaliteit van alle adaptogenen van deze site hoog is. Aanrader!


Wil je ook jouw ervaring delen en een review achterlaten voor de I am calm adaptogenen? Dat kan hier