Marie Claire - High Vibeology

Marie Claire

Redactrice Margo testte ‘I Am Glowing’ en ‘I Am Focused’ uit.
“Je kan de kruidenpoeders aan allerlei soorten eten en drinken toevoegen. Daardoor kan je ze makkelijk integreren in je dagelijks leven.
Aangezien ik zelf geen keukenprinses ben, besloot ik ze elke dag toe te voegen aan mijn latte in de ochtend. Maar je kan ze evengoed verwerken in gerechtjes als pannenkoeken of hartige snacks.”

Het verdict?

“Mijn huid was er na een stressvolle zomer niet fantastisch aan toe. (Lees: last van uitslag, een puistje hier en daar en zag er over het algemeen dof uit.)
Ik moet eerlijk zijn, toen ik met de adaptogenen begon, had ik niet écht het gevoel dat er superveel zou veranderen. Maar na 2 maand en heel wat schepjes uit de potjes merk ik wel degelijk verschil.
De ‘I Am Glowing’ wordt samengesteld uit 7 verschillende soorten paddenstoelen die bekendstaan om hun krachtige werking op de huid en het immuunsysteem.
Ze zouden daarnaast hydraterend, antioxiderend, ontstekingsremmend en celvernieuwend werken. Te mooi om waar te zijn? Zo klinkt het wel.
Maar toch merkte ik na een maand dat mijn huid er beter uitzag én begon ik ook meer complimenten te krijgen van vrienden.”

“En ook de ‘I Am Focused’ doet wat het belooft. Deze blend van kruiden en paddenstoelen zou de concentratie, mentale helderheid én het geheugen bevorderen.
Ik besloot deze te mengen met wat yoghurt elke ochtend en merkte dat mijn middagdip véél minder tragisch was dan gewoonlijk. Waar ik normaal 4 à 5 tassen koffie per dag drink, waren dat er nu nog maar 2. De moeite waard dus.”


Naar het artikel