Diepe slaap fase en I am calm adaptogenen

Klantervaring: 14% meer diepe slaap met de I am calm adaptogenen

Een tijdje terug kreeg ik een bericht van Tessa, een klant die de I am calm adaptogenen gebruikt en haar slaap meet met een smartwatch.
Voor het gebruik van de adaptogenen bevond ze zich s’nachts voor 5% in de diepe slaap fase.
De diepe slaap fase, ook wel bekend als deltaslaap is heel belangrijk voor alles van je hersenen, spieren, energie, cellen, zenuwen, huid, hormonen, tot je immuunsysteem. Je lichaam en geest herstellen zich tijdens deze fase en worden voorbereid op de volgende dag.
Een gezonde volwassene zou tussen de 13% en 23% diepe slaap per nacht horen te krijgen.Klantervaring met de I am calm adaptogenen: : 14% meer diepe slaap


Ervaring van een klant met de I am calm adaptogenen


Een week nadat Tessa met de I am calm adaptogenen begon ging ze van 5% naar 12% diepe slaap fase.
Na enkele weken gebruik van de I am calm adaptogenen zat ze al op 19%: een totale stijging van 14%.

Tessa is zo enthousiast dat ze onlangs een blogpost over de adaptogenen heeft geschreven voor op haar website.
Super leuk dat ze haar ervaring deelt met anderen en ik ben heel blij voor haar dat haar slaap zo verbeterd is!


Tessa schrijft:

"Ik slaap dieper en langer, ik voel me meer uitgerust en ik merk het direct als ik het een aantal keren vergeten ben. Dat is natuurlijk een vaag begrip, maar ik krijg hier vooral zicht op door mijn smartwatch die ook mijn slaap meet.
Wanneer ik de adaptogenen een periode niet gebruik, heb ik vaak een diepe slaap van 12%. Wanneer ik de adaptogenen elke dag gebruik loopt dit binnen 2 weken op tot 19% van mijn nacht. Die 7% maakt echt een groot verschil qua hoe uitgerust ik ben. Ook word ik in de nacht minder vaak wakker."Het hele artikel vind je hier.


Als je zelf ooit hebt meegemaakt hoe het is om niet (goed) te kunnen slapen, dan weet je hoeveel het betekent als je hierin eindelijk verbetering ervaart.

Zelf heb ik ooit tijdens een intensieve studie mijn slaapritme volledig ontwricht door regelmatig een nacht door te halen of mezelf ertoe te dwingen om midden in de nacht wakker te worden om aan een project te werken.
Het gevolg was dat ik een half jaar elke nacht wakker lag en allerlei stress gerelateerde klachten ontwikkelde zoals haaruitval en eczeem.
De wanhoop van s’nachts niet kunnen slapen en overdag oververmoeid in een veeleisende omgeving moeten functioneren was groot. Niets leek te helpen, zelfs hoge doseringen Melatonine die ik van mij huisarts kreeg voorgeschreven.
Uiteindelijk heb ik mijn slaapcyclus gelukkig weer kunnen balanceren, maar het was een ervaring die ik me altijd zal herinneren.

Het is een van de redenen waarom ik zo gepassioneerd ben om mensen te helpen om stress los te laten door het transformeren van hun mindset en leefstijl.


I am calm adaptogenen van High Vibeology helpen je slaap te verbeteren

 De I am calm adaptogenen en slaap

Andere klanten merken prachtige resultaten in hun slaapcyclus bij het gebruik van de I am calm blend:

Malikka: Ik slaap veel beter en mijn hartslag is een stuk lager in de nacht.

Esther: Ik ben heel blij met de I am calm. Ik neem het voordat ik ga slapen. Ik merk dat ik ook echt meer kalmte ervaar - zit wat rustiger in mijn lichaam, voelt heel fijn.

Joke: Ik voel me er erg prettig bij en slaap een stuk beter sinds ik de calm in de avond gebruik.

Caroline: Voel me ontspannen ‘s avonds, en ga zo naar bed.

Ingrid: Ik slaap beter (ondanks de overgang) maar vooral reageer minder impulsief.

Jennifer: Minder gejaagdheid, meer in contact met je lichaam, extra fijn na een drukke dag en voor t slapen gaan.

Fabiana: Ik hou van de I am calm! Het heeft me zo goed geholpen met mijn slapeloosheid.

Cindy: Ik merk dat ik rustiger inslaap en ook dat ik minder opgejaagd ben.

Willemijn: Wat mij opvalt is dat ik veel beter slaap en dat mijn lijf meer uitgerust wakker wordt.


Adaptogene kruiden en paddenstoelen kunnen heel veel doen om je slaap te optimaliseren.
De I am calm blend is speciaal samengesteld om je te helpen ontspannen en je slaapcyclus te ondersteunen.

Hij is gemaakt van 4 biologische adaptogenen en bevat de kruiden Ashwagandha, Tulsi en Brahmi en de paddenstoel Reishi.I am calm adaptogenen diepe slaap

Raadpleeg bij lichamelijke of psychische klachten altijd je arts.
De informatie die hier wordt gegeven is educatief van aard en is geen vervanging voor reguliere medische zorg in de vorm van advies, diagnose en behandeling. 

Als je medicijnen gebruikt, een medische conditie hebt, borstvoeding geeft etc. overleg met je arts of je hierbij adaptogenen kunt gebruiken. Adaptogenen zijn niet geschikt voor gebruik tijdens de zwangerschap.