Lion's Gate Leeuwenpoort op 8 augustus

Lion's Gate | Leeuwenpoort van 8.8 en zijn betekenis

Afgelopen dinsdag is de krachtige Lion's Gate of Leeuwenpoort opengegaan. Het is een jaarlijkse kosmische periode die staat voor het begin van een nieuwe cyclus.De energie die tijdens de Lion's Gate vrijkomt, versterkt de intensiteit van het manifesteren, het loslaten van het oude en helpt je naar het volgende niveau.Het is vandaag ook Nieuwe Maan in Leeuw, voel je de vurige energie ook?
I
k zeker, met veel vuurtekens in mijn astrologische chart en de planeten Mars en Jupiter in Leeuw, ben ik helemaal in mijn element.


Wat is de Lion's Gate Leeuwenpoort?

De piek van de Lion’s Gate vindt plaats op 8.8 oftewel 8 augustus.Het portaal is op 26 juli open gegaan en bereikt op 8 augustus zijn volle potentieel.
De impact en de energie houden daarna nog zo’n 4 dagen stand, tot en met 12 augustus.

Deze tijd wordt ook wel gezien als het planetaire nieuwe jaar, daarom is het zo’n betekenisvolle periode.Het staat voor een grote shift waarin we een nieuwe cyclus ingaan als co-creators van onze realiteit.De hoge frequentie energie die dan flowt tussen het spirituele en het fysieke is extra sterk.Op 8 augustus bevindt de ster Sirius zich het meest dichtbij de aarde.De energie van Sirius verbindt ons met ons hoger bewustzijn, versnelt de ascentie en staat voor creatie, manifestatie en overvloed.Sirius is verbonden met het leeuwenbewustzijn en de Lion's Gate vindt ook plaats tijdens het astrologische seizoen van de Leeuw.Als je je bewust op deze energie en de DNA activeringen die het bevat afstemt, dan kun je een heel mooie integratie maken door vanuit je hoogste potentieel de volgende fase in te gaan.

 


Lion's Gate | Leeuwenpoort van 8.8

In deze periode gaat er een kosmische vortex open die golven van krachtige energie met zich meebrengt die vanuit het galactisch centrum de aarde raken.
Deze energie wordt door zowel de zon als door Sirius versterkt.Tijdens de piek van de Lion's Gate op 8.8 staat de aarde op één lijn met het galactische centrum, de planeet Sirius en de gordel van Orion.Op aarde vindt deze alignment precies plaats op de plek van de piramides van Giza in Egypte.


Lion's Gate Leeuwenpoort is een jaarlijkse kosmische gebeurtenis

Sirius

Sirius staat bekend als de helderste ster, groter en helderder dan de zon en wordt ook wel onze 'spirituele zon' genoemd.Ze heeft een krachtige energie die hoge frequenties verspreidt.Het is een planeet die al sinds de oudheid sterk verbonden is met de aarde.Sirius creëert een kosmische verbinding die ons bewustzijn helpt te activeren met hoge frequentie energie. Hierdoor kan deze makkelijker expanderen en ons helpen in onze individuele en collectieve evolutie.Tijdens de Lion's Gate is de connectie tussen het fysieke en het energetische het sterkst en komen er krachtige lichtcodes en DNA activities beschikbaar.


Sirius, Giza pyramides in Egypte & de Maya's

De piramides van Giza zijn een krachtig ankerpunt dat het mogelijk maakt om de hoge energieën over te brengen op het raster van de aarde.Ze zijn gebouwd volgens de principes van de Sacred Geometry oftewel de Heilige Geometrie.
Deze vind je ook op de etiketten van alle High Vibeology producten, de Metatron's Cube en daarin de platonic solid van elk element dat bij de desbetreffende blend past zoals: 

I am calm
element: water
eigenschap: emotie
platonic solid: Icosahedron

Zowel voor de oude Egyptenaren als de Maya's was Sirius een heel belangrijke ster. Ze beschouwden de periode van de Lion's Gate als een planetair nieuwjaar waarin ze van een grote instroom van energie werden voorzien.Beide beschavingen waren zich heel bewust van de ancient star wisdom en kennis over Atlantis en de geschiedenis van de schepping.Lion's Gate Leeuwenpoort 8:8 met de piramides van Egypte


Leeuw energie en archetype

De leeuw staat bekend als een krachtig en belangrijk dier.
Hij beschikt over veel kwaliteiten die ons kunnen inspireren en empoweren.

Leeuwen zijn sterk, dapper, beschermend, trots, speels, loyaal en hebben een natuurlijke aanwezigheid die op een authentieke manier respect afdwingt.
Het zijn fierce wezens die worden geassocieerd met moed en met het hart: echte leiders. 

Zowel de leeuw energie als het sterrenbeeld Leeuw gaan over het bewust worden van wie je bent, zelfexpressie, je plek innemen en het ontwikkelen van je kracht.

De leeuw nodigt je uit om boven limiterende percepties van jezelf uit te stijgen, je authentieke zelf te zijn, moedig te zijn en je leven groots vanuit je hart te leven.

De wijsheid van de leeuw ligt in het luisteren naar je hart en van daaruit in kalmte actie te ondernemen. Vertrouw in je intuïtie, dit zal je altijd helpen bij het nemen van beslissingen. 


Hou je ook zo van leeuwen? Check dan de bijzondere connectie die Dean Schneider heeft met deze indrukwekkende dieren en de mooie video's die hij met ze maakt.

 


Zon en vuur energie

De opening van dit portaal zorgt voor een enorme golf van energie.
De zon is dan extra krachtig en zorgt met de energie van Sirius voor een grote instroom van licht en energie.
Leeuw is ook een vuurteken, dus alles versterkt elkaar.

Vuur is in zijn essentie een wilde kracht waar je met enige voorzichtigheid mee omgaat omdat deze vernietigend kan zijn, maar hij staat ook voor regeneratie, transformatie en drive. Vuur gaat over passie, creatie, actie en het ontwaken van je innerlijke kracht, belangrijke Lion's Gate thema's.
Het staat voor wedergeboorte en brandt weg wat we ontgroeid zijn om iets nieuws, puurs en sterkers te laten ontstaan, zoals de Phoenix die uit haar as oprijst. Het is een upgrade.

In de alchemie is vuur het enige dat datgene blootstelt wat niet verbrand kan worden en wat we in essentie zijn.

Wat zijn jouw essentie en passie in het leven?Het cijfer 8

Het cijfer 8 staat voor kracht, macht, balans, overvloed, innerlijke wijsheid en succes.

Zijwaarts staat de 8 voor het infinity symbool oftewel symbool van oneindigheid.
Zijn vorm lijkt ook op de spiraal van ons DNA en bevat dezelfde geometrische configuratie.

Doordat de Leeuwenpoort een 8:8 portaal is, een dubbel getal, versterkt het de eigenschappen.

Als je bent geboren op een 8-dag, dit je levenspad nummer is in de numerologie, maar ook als je sterrenbeeld Leeuw bent, Leeuw in je astrologische chart aanwezig is of je veel vuur elementen hebt, dan voel je deze invloeden extra sterk.
Het is een fase van grote verandering, transformatie en verlichting.


Lion's Gate Leeuwenpoort in het astrologische vuurteken van de Leeuw


De giften van de Lion's Gate

Lion's Gate gaat over zelfbewustzijn en het transformeren van oude angsten om vanuit je hart een groots, authentiek leven te leven.
De ontwikkeling van je innerlijke kracht, autonomie, vol potentieel en empowerment staan op de voorgrond.

De nieuwe lichtcodes die het komende jaar binnenkomen, helpen het bewustzijn van de planeet verder te verhogen. We zullen veel downloads en activeringen van hoge frequentie energie ontvangen die ons spirituele ontwaken zullen versnellen en ons bewustzijn verhogen.

Sta open voor het ontvangen en uitbreiden van deze energieke transformatie. Het is een krachtige tijd om ons te herinneren wie we echt zijn.

Het is alsof er nu een dunnere sluier is tussen dimensies, frequenties en realiteiten. Alles gaat nu veel sneller, dus ook manifesteren.

Deze invloed geeft dieper inzicht in je levensdoel en missie.
Je zult je misschien ook meer geïnspireerd en creatief voelen: het is een prachtige gelegenheid voor spirituele, creatieve en emotionele expressie.

Het thema kracht herinnert ons er ook aan dat we alles wat we nodig hebben al in ons hebben en dat we in actie kunnen komen door onze wilskracht, intentie, liefde, creativiteit en verbinding met alles en iedereen om ons heen.

Bij groei hoort ook het loslaten van wat niet meer bij ons hoort, wat we letterlijk ontgroeid zijn en hierbij kunnen ook sterke emoties, vermoeidheid, herinneringen en pijn opkomen.
Voordat de geboorte van het nieuwe kan plaatsvinden is dood van het oude nodig. Dit is een natuurlijke fase, net zoals we deze ook in de natuur en haar seizoenen kennen.
Vertrouw erop dat tijdelijke intensiteit erbij kan horen en ervoor dient om ruimte te creëren voor iets groots en moois.
Je wordt als je hiervoor open staat, voorbereid op de volgende, grote stap.

Verbind je met jezelf en de krachtige energie door te mediteren, de natuur in te gaan, te journalen en de emoties in jezelf te genereren van datgene wat je wilt manifesteren.
Focus je op je hart en op het invoelen op alles wat om aandacht vraagt.

Vier het leven, connect met anderen en neem je plaats in de wereld in als je meest authentieke, krachtige en liefdevolle zelf. Het is tijd om ALL IN te gaan!


Fotografie: 

Mike van den Bos

Greg Rakozy

Leonardo Ramos

Ingo Stiller 

Via Unsplash