De kracht van affirmaties

De kracht van affirmaties

Is het je opgevallen dat elke High Vibeology blend een productnaam heeft die begint met “I am”? Dit zijn affirmaties die heel bewust zijn gecreëerd om de werking van de inhoud van het potje te optimaliseren en jou volledig in je kracht te zetten.
En het mooiste is, dit doe je helemaal zelf.


“I am: two of the most powerful words. For what you put after them shapes your reality.” oftewel “Ik ben: twee van de meest krachtige woorden. Want wat je achter ze zet, creëert jouw realiteit.”

Affirmaties zijn gedachten die worden gebruikt om met bewuste aandacht een resultaat te creëren, een specifieke verandering in je leven. Het betekent letterlijk bekrachtiging en bevestiging.


De kracht van affirmaties beginnende met de woorden "I am" bepaalt onze realiteit


De kracht van affirmaties

Elke keer als je een affirmatie waarmee je verbonden bent leest of hoort, worden er signalen gestuurd naar je hersenen en je bewustzijn. Op deze manier ben je jezelf aan het (her)programmeren, onze geest ofwel mind is enorm krachtig.
De quote “Of je nu denkt dat je het kunt of niet, je hebt gelijk.” is heel accuraat en gaat niet alleen over het kunnen, maar vooral ook over het zijn, want daar begint alles mee.

We hebben allemaal onze eigen overtuigingen en de kwaliteit van ons leven is nauw verbonden met het beeld dat we van onszelf en van de wereld om ons heen hebben.
Liefdevolle, positieve overtuigingen weerspiegelen in onze ervaringen. Net als limiterende, negatieve overtuigingen dit ook doen. Daarom is het essentieel om ons bewust te zijn van hoe we tegen en over onszelf praten en hier indien nodig meer liefdevolle veranderingen in maken.


Hoe werken affirmaties?

Door met aandacht een affirmatie te integreren zoals bijvoorbeeld “Ik ben gezond en mijn lichaam heeft een zelfhelend vermogen.” stuur je krachtige signalen van vertrouwen naar jezelf.

Als je dit doet als onderdeel van goed voor jezelf zorgen en jezelf geeft wat je nodig hebt zoals goede voeding, een positieve mindset, beweging, je bezig houden met wat je vervulling geeft, mensen in je omgeving waar je blij van wordt etc. dan zul je verandering gaan merken.
Affirmaties zijn zaadjes die je plant en de basis voor wat eruit zal groeien, afhankelijk van hoe je ze verzorgt.


De kracht van affirmaties is immens groot

Je kunt zelf bepalen hoe vaak, wanneer en hoeveel affirmaties je zegt of leest.
Daarbij is het belangrijk dat je het met aandacht doet en met de emotie die de affirmatie in je losmaakt.
Het gaat namelijk om het beleven van het gevoel van de situatie alsof deze er op dit moment al is. Je geest kan geen onderscheid maken tussen tijd. Of iets zich nu in de toekomst afspeelt of in het heden, als jij je vanuit je hart met een hoge frequentie verbindt, dan 
creëer je daar een diepe connectie mee en kun je het manifesteren.

Consistentie en toewijding zullen je ongetwijfeld naar een hoger niveau brengen. Dit is trouwens ook een affirmatie!

Wat kun je allemaal in een affirmatie zetten?

Letterlijk alles. Zolang je zelf natuurlijk gelooft dat het mogelijk is.
Focus hierbij op het positieve dus bijvoorbeeld “Ik leef in oneindige overvloed” in plaats van “Ik leef niet meer in armoede”.

Het woord “niet” of "geen" onderscheidt het universum niet, dus formuleer het op een manier waarin het absoluut duidelijk is wat je wilt.


De kracht van affirmaties
Als je iets specifieks wilt manifesteren zoals “Ik heb deze inspirerende, creatieve functie bij dit en dit bedrijf” kun je er ook achter zeggen “ik wens dit of iets beters” want vaak is er iets veel groters voor ons weggelegd en hebben we op dat moment niet de visie om dit te zien. Dan kun je het gewoon in het universum uitzetten en erop vertrouwen dat je krijgt wat het best voor je is.


De kracht van affirmaties en je adaptogenen

Elke keer dat je je potje met je High Vibeology blend pakt om een lekker drankje of gerecht voor jezelf te bereiden, registreren jouw hersenen de affirmatie die erop staat:

I am calm and I balance my emotions.

I am focused and I expand my mind.

I am energized and I sustain my power.

I am glowing from the inside out.Je stuurt hiermee een signaal en maakt een directe verbinding tussen jezelf en het resultaat dat je wilt bereiken met het innemen van de kruiden. 
Zo bevestig je 
voor jezelf zowel de werking ervan als je eigen kracht om deze te integreren. Hierdoor zorg je ervoor dat je geest ervoor open staat en ook alles in werking zet om je lichaam erop te laten reageren. 


Zo werkt de kracht van affirmaties - positieve zinnen die je maakt en regelmatig herhaalt om bewust je realiteit te manifesteren


Ik geloof enorm in de kracht van affirmaties omdat ik zie wat het in mijn eigen leven doet en in dat van mensen die ze gebruiken.
Als je de test doet om erachter te komen welke adaptogenen geschikt zijn voor jou, zie je dat ik daar hetzelfde principe gebruik.
In plaats van symptomen te benoemen, vraag ik je in te voelen in welke mate de positieve affirmaties 
op jou van toepassing zijn.


Ook het kaartje dat je bij je bestelling ontvangt, heb ik ontworpen met mijn eigen affirmaties voor jou om je eraan te herinneren hoe krachtig je bent.